Kviečiame išmokti šokti!

 

Mokysimės linijinio šokio! 💃🏻

Kas tai? Linijiniai šokiai, tai šokiai su pasikartojančia žingsnelių seka. Šokama linijomis neatsižvelgiant į šokėjų lytį, visi juda ta pačia kryptimi, daro tuos pačius žingsnelius. Šiuose šokiuose nėra fizinio kontakto tarp šokėjų.

Linijiniai šokiai – tai puiki laisvalaikio praleidimo, sveikatingumo ir saviraiškos priemonė, jie lavina atmintį, nes reikia įsimintį žingsnelių sekas. Linijinių šokių stilius yra tinkamas kiekvienam žmogui, nepriklausomai nuo amžiaus, ūgio, svorio ar gebėjimų.

Tai paprasčiausias būdas pradėti šokti!

Jei nė karto nebandėte šokti linijinių šokių, tiesiog privalote išbandyti! Pamoką ves labai charizmatiška, energinga, linksma, šmaikšti trenerė Vilma. 💃🏻

Dar abejojate ar verta?

Kai mes šokame, mūsų smegenyse išsiskiria endorfinai, hormonai, sukeliantys nervinius impulsus, kurių dėka mes atsipalaiduojame, tampame pilni energijos, jaučiamės laimingi, laisvi, jie padeda mums geriau išreikšti savo emocijas, išsikrauti, o dėl to, be abejonės, daromės pozityvesni ir laimingesni. Prisiminkite, šokant endorfinų mūsų smegenyse išsiskiria daugiau, nei atliekant bet kokią kitą fizinę veiklą. Na ir nepamirškime serotonino – laimės hormono, šokant jo taip pat išsiskiria gausiai.

Tad gera nuotaika ir šypsena veide po užsiėmimo garantuota! ☀️😉

Kviečiame registruotis!
Vietų skaičius ribotas! 😉